Nu är hösten på gång och här kommer lite info!

Nu är datum för höstens provlopp bestämda, du hittar dem under fliken "Provlopp". Vi behöver hjälp och det är bara att kontakta oss om du kan hjälpa till, ju fler vi är ju roligare och lättare blir det för alla.

Det fanns en önskan om att sälja fika under tävlingsdagar, det kräver också ert engagemang, vi skulle uppskatta om det som kan hjälpa till att sälja fika i vår lokal under nån tävlingsdag anmäler sitt intresse till oss, vi håller på att jobba på ett förslag men ser gärna att ni visar intresse för att det ska kunna genomföras.

Lokalen är nu öppen igen och som medlem kan du höra av dig för koden till dörren, vi vill doch påpecka vikten av att hållla iordning samt betala för sig då vi såg det som ytterst tråkigt när det försvann föreningens tillhörigheter, nu hoppas vi att det ska fungera och att vi slipper ta till fler åtgärder.

För er som hjälpte till som parkeringsvakter kommer det mer info inom kort när vi ska äta middag ihop, vi är väldigt tacksamma för hjälpen och ser fram emot en trevlig kväll ihop med er. Som vanligt får man delta i ett ett mycket prisvärt lotteri när man hjälper till!

I styrelsen är det mycket på gång och det som väntar här näst är resan till verksamhetskonferensen. Om ni har saker som ni vill ska tas upp under den resan hör av er till Heidi så tar hon med frågorna upp. Hon informerar även om att det nu finns en representant i reglementskommiten från B-tränarnas riksförbund vilket vi har jobbat för väldigt länge. Där kan vi vvar med och påverka det som i alla högsta grad rör oss, 

Det var en liten notis om vad som händer, vi påminner igen om vikten av att tömma skottkärrona, så ses vi på stallbacken!
 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter