NYHETER

Så var det dags för ett nytt år med Halmstad B-tränarförening. Det ska givetvis bli kul men med anledning av Covid-19 är ju givetvis alla påverkade. Årsmötet genomfördes och det var ju självklart en något mindre skala. Det bildades en styrelse,  ja egentligen samma personer men på andra positioner, se gärna mer under fliken styrelsen. Det känns bra att vi kan fortsätta och att alla vill jobba för vår förening som vi självklart behöver i dessa tider. 
Travet är som allting annat påverkat men än så länge får vi starta och tävla våra hästar, det ska vi vara glada för. Vi måste dock följa rekomendationer från ST om aktiviteter som inte får genomföras och där drabbas vi genom att vi inte får ha våra provlopp. Vi vet inte heller hur det ser ut med resan till copenhagen cup men just i dagsläget ser det dystert ut. Det är givetvis tråkigt men vill man köra ihop så kan man ju göra det, nu får gemenskapaen ske på stallbacken, nu får vi hålla ihop tills vi igen får dra igång. 

Vi ser i alla fall fram emot ett nytt år med er!

Vänliga hälsningar från styrelsen!

Läs hela inlägget »

Kära medlemmar!

Det har varit ett fantastiskt roligt år och nu ser vi snart att även detta året har rullat på. Vi har kört årets sista provlopp som även det avslutades med trevlig gemenskap och god stämning. 
Vårt arbete slutar inte här och inför 2020 är det lite förändringar på gång och så även i vår värld. Det är nytt licenssystem och en ny hemsida på ST som vi redan har fått känna på och det kommer säkert att hända mycket mer i framtiden. Vår riksorganistation har många nya positioner som i tex reglementskommiten där vi nu även kan göra B-tränarnas röst hörd. 
På Halmstad väntar lite julledigt för styrelsen men efter helgerna påbörjar vi vårt arbete med att planera aktiviteter samt provlopp. Vi önskar gärna ideer samt hjälp och allt räknas, all hjälp är vi tacksam för. vi har en fantastik förening och en fin stämning som vi ska ta vara på! Halmstadtravet är verkligen en fin bana vi kan vara stolta över.

Med dessa få raderna önskar vi er GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!!

/Styrelsen

Läs hela inlägget »

I Helgen höll BTR sin årliga verksamhetskonferens. Det är ofta framtiden och vad som händer i förbundet som diskuteras samt hur vi har det ute på banorna.
I år gjorde man om upplägget till grupparbete med frågor som skulle hjälpa till med att lägga verksamhetsplanen. Det var mycket givande och två viktiga punkter som kom upp att prioritera är mer pengar till bredden och lopp för oss varje tävlingsdag.
Vikten av att värva våra B-tränare pratades om, vi tappar medlemmar trots våra fina erbjudande som du får, hur jobbar vi för att få tillbaka våra aktiva?!
Ja det är mycket att arbeta för och i Halmstad kan vi bara konstatera att medlemmarna måste förstå sin delaktighet, det är ni som driver föreningen, vi tror på detta och ser fram emot ett mkt givande resterande år med mycket nya tankar.
För mer info se www.btr.nu
Styrelsen

Läs hela inlägget »

Hjälpte du till som parkeringsvakt?
Vi bjuder nu in alla dem medlemmar som ställde upp som parkeringsvakter.
21 okt kl 17.30 samlas vi i restaurangen på Halmstadtravet för att umgås.
Anmälan gör till Peter Edberg , 0725714157
Välkommna!

Läs hela inlägget »

Nu är datum för höstens provlopp bestämda, du hittar dem under fliken "Provlopp". Vi behöver hjälp och det är bara att kontakta oss om du kan hjälpa till, ju fler vi är ju roligare och lättare blir det för alla.

Det fanns en önskan om att sälja fika under tävlingsdagar, det kräver också ert engagemang, vi skulle uppskatta om det som kan hjälpa till att sälja fika i vår lokal under nån tävlingsdag anmäler sitt intresse till oss, vi håller på att jobba på ett förslag men ser gärna att ni visar intresse för att det ska kunna genomföras.

Lokalen är nu öppen igen och som medlem kan du höra av dig för koden till dörren, vi vill doch påpecka vikten av att hållla iordning samt betala för sig då vi såg det som ytterst tråkigt när det försvann föreningens tillhörigheter, nu hoppas vi att det ska fungera och att vi slipper ta till fler åtgärder.

För er som hjälpte till som parkeringsvakter kommer det mer info inom kort när vi ska äta middag ihop, vi är väldigt tacksamma för hjälpen och ser fram emot en trevlig kväll ihop med er. Som vanligt får man delta i ett ett mycket prisvärt lotteri när man hjälper till!

I styrelsen är det mycket på gång och det som väntar här näst är resan till verksamhetskonferensen. Om ni har saker som ni vill ska tas upp under den resan hör av er till Heidi så tar hon med frågorna upp. Hon informerar även om att det nu finns en representant i reglementskommiten från B-tränarnas riksförbund vilket vi har jobbat för väldigt länge. Där kan vi vvar med och påverka det som i alla högsta grad rör oss, 

Det var en liten notis om vad som händer, vi påminner igen om vikten av att tömma skottkärrona, så ses vi på stallbacken!
 

Läs hela inlägget »

Nu är det dags igen! Sprintermästaren på vår fina anläggning och i år som tidigare är vi i behov av din hjälp! Gå in under fliken parkeringsvakter och anmäl dig redan nu!
Ju fler vi är ju roligare är det och vi tackar för hjälpen med en middag på travet under hösten!

Läs hela inlägget »

Här kommer lite info om kommande söndags resa till Copenhagen cup. Vad roligtcatt vi blir så många och därför kommer bussen att göra några extra stopp för att alla ska få chans att hoppa på bussen. Bussen avgår från Halmstad Travets Stallbacke kl. 08.30. Sedan kommer det att bli ett stopp vid McDonalds i Mellbystrand. Sista stoppet blir i Erikslund vid hotellet/motellet. Vi har inga exakta hålltider förutom Halmstad Travets Stallbacke så räkna på god tid. Egen alkohol medtages om så önskas. På bussen finns det möjlighet att ta del av ett andelsspel.  Det ska bli en trevlig resa och glöm inte det viktigaste, ett glatt humör. 
Mvh 
Halmstadtravets B-tränarstyrelse 

Läs hela inlägget »

Nu börjar det närma sig dagen då vi drar till Danmark för en heldag med trav!

För er som har bokat plats kommer här lite info:

Det kommer vara samling på Halmstad travets stallbacke utanför vår lokal, gamla shopen klockan 8.30. Senare kommer vi stanna i mellbystrand. 
Bussen går hem 15 minuter efter sista loppet och hämtar på samma ställe som den släpper av

Vid fler frågor kontakta Bert-Inge Edvinsson
 

Läs hela inlägget »

Då var ett trevligt Årsmöte avklarat och vi har fått in två nykomlingar, Sara Andersson och Pernilla Larsson.
Det var ett trevligt möte och pristagaren av årets Btränade häst var mycket glad för priset.
Nu är det uppstart av den nya styrelsen och fortsätt hålla koll på hemsidan för uppdateringar!

Läs hela inlägget »

Vi vill påminna om att anmäla till årsmötet det 31/3 samt på resan till copenhagen cup!
Sista dag för anmälan till årsmötet imorgon!

Läs hela inlägget »

Länkar

-

Senaste nyheter