NYHETER

I Helgen höll BTR sin årliga verksamhetskonferens. Det är ofta framtiden och vad som händer i förbundet som diskuteras samt hur vi har det ute på banorna.
I år gjorde man om upplägget till grupparbete med frågor som skulle hjälpa till med att lägga verksamhetsplanen. Det var mycket givande och två viktiga punkter som kom upp att prioritera är mer pengar till bredden och lopp för oss varje tävlingsdag.
Vikten av att värva våra B-tränare pratades om, vi tappar medlemmar trots våra fina erbjudande som du får, hur jobbar vi för att få tillbaka våra aktiva?!
Ja det är mycket att arbeta för och i Halmstad kan vi bara konstatera att medlemmarna måste förstå sin delaktighet, det är ni som driver föreningen, vi tror på detta och ser fram emot ett mkt givande resterande år med mycket nya tankar.
För mer info se www.btr.nu
Styrelsen

Läs hela inlägget »

Hjälpte du till som parkeringsvakt?
Vi bjuder nu in alla dem medlemmar som ställde upp som parkeringsvakter.
21 okt kl 17.30 samlas vi i restaurangen på Halmstadtravet för att umgås.
Anmälan gör till Peter Edberg , 0725714157
Välkommna!

Läs hela inlägget »

Nu är datum för höstens provlopp bestämda, du hittar dem under fliken "Provlopp". Vi behöver hjälp och det är bara att kontakta oss om du kan hjälpa till, ju fler vi är ju roligare och lättare blir det för alla.

Det fanns en önskan om att sälja fika under tävlingsdagar, det kräver också ert engagemang, vi skulle uppskatta om det som kan hjälpa till att sälja fika i vår lokal under nån tävlingsdag anmäler sitt intresse till oss, vi håller på att jobba på ett förslag men ser gärna att ni visar intresse för att det ska kunna genomföras.

Lokalen är nu öppen igen och som medlem kan du höra av dig för koden till dörren, vi vill doch påpecka vikten av att hållla iordning samt betala för sig då vi såg det som ytterst tråkigt när det försvann föreningens tillhörigheter, nu hoppas vi att det ska fungera och att vi slipper ta till fler åtgärder.

För er som hjälpte till som parkeringsvakter kommer det mer info inom kort när vi ska äta middag ihop, vi är väldigt tacksamma för hjälpen och ser fram emot en trevlig kväll ihop med er. Som vanligt får man delta i ett ett mycket prisvärt lotteri när man hjälper till!

I styrelsen är det mycket på gång och det som väntar här näst är resan till verksamhetskonferensen. Om ni har saker som ni vill ska tas upp under den resan hör av er till Heidi så tar hon med frågorna upp. Hon informerar även om att det nu finns en representant i reglementskommiten från B-tränarnas riksförbund vilket vi har jobbat för väldigt länge. Där kan vi vvar med och påverka det som i alla högsta grad rör oss, 

Det var en liten notis om vad som händer, vi påminner igen om vikten av att tömma skottkärrona, så ses vi på stallbacken!
 

Läs hela inlägget »

Nu är det dags igen! Sprintermästaren på vår fina anläggning och i år som tidigare är vi i behov av din hjälp! Gå in under fliken parkeringsvakter och anmäl dig redan nu!
Ju fler vi är ju roligare är det och vi tackar för hjälpen med en middag på travet under hösten!

Läs hela inlägget »

Här kommer lite info om kommande söndags resa till Copenhagen cup. Vad roligtcatt vi blir så många och därför kommer bussen att göra några extra stopp för att alla ska få chans att hoppa på bussen. Bussen avgår från Halmstad Travets Stallbacke kl. 08.30. Sedan kommer det att bli ett stopp vid McDonalds i Mellbystrand. Sista stoppet blir i Erikslund vid hotellet/motellet. Vi har inga exakta hålltider förutom Halmstad Travets Stallbacke så räkna på god tid. Egen alkohol medtages om så önskas. På bussen finns det möjlighet att ta del av ett andelsspel.  Det ska bli en trevlig resa och glöm inte det viktigaste, ett glatt humör. 
Mvh 
Halmstadtravets B-tränarstyrelse 

Läs hela inlägget »

Nu börjar det närma sig dagen då vi drar till Danmark för en heldag med trav!

För er som har bokat plats kommer här lite info:

Det kommer vara samling på Halmstad travets stallbacke utanför vår lokal, gamla shopen klockan 8.30. Senare kommer vi stanna i mellbystrand. 
Bussen går hem 15 minuter efter sista loppet och hämtar på samma ställe som den släpper av

Vid fler frågor kontakta Bert-Inge Edvinsson
 

Läs hela inlägget »

Då var ett trevligt Årsmöte avklarat och vi har fått in två nykomlingar, Sara Andersson och Pernilla Larsson.
Det var ett trevligt möte och pristagaren av årets Btränade häst var mycket glad för priset.
Nu är det uppstart av den nya styrelsen och fortsätt hålla koll på hemsidan för uppdateringar!

Läs hela inlägget »

Vi vill påminna om att anmäla till årsmötet det 31/3 samt på resan till copenhagen cup!
Sista dag för anmälan till årsmötet imorgon!

Läs hela inlägget »

Nu är det snart i din låda, årets utskick med information samt inbjudan för medlemmar till Årsmötet! Har du inte redan löst medlemskap ligger det en faktura i brevet. Väl mött för ett nytt år med oss!!

Läs hela inlägget »

Årets första styrelsemöte är igång och här planeras inför kommande provlopp, årsmöte och aktiviteter för våra medlemmar!

Läs hela inlägget »

Länkar

-

Senaste nyheter